Werkwijze en tarieven

 

Gratis intakegesprek

Elk traject begint met een intakegesprek. Dit gesprek is gratis. Tijdens deze intake maken we kennis met elkaar, een goed gevoel is de basis van elke coaching. Ook bekijken we globaal waarbij je hulp wenst en wat ik daarin voor je kan betekenen.

Offerte

Wanneer je dit wenst kan ik een heldere offerte voor je maken met een overzicht van de kosten. Als je het hiermee eens bent kunnen we samen aan de slag.

georganiseerd-sfeer-werkwijzeTrajectafspraak

We plannen samen een afspraak in om het probleem waar jij mee aan de slag wilt aan te gaan pakken. Ik coach en help je bij het stellen en uitvoeren van je doelen. Je krijgt veel praktische tips het probleem aan te pakken en in de toekomst goed te houden. Een afspraak duurt per keer tussen de twee en vier uur.

Doorlopende begeleiding

Het kan zijn dat je bijvoorbeeld door een beperking behoefte heb aan doorlopende begeleiding voor het plannen van je huishouden en/of agenda. Dat kan. Samen kijken we dan hoe je met minimale middelen zoveel mogelijk zelfstandig kan doen.

Nazorg

Na ieder traject neem ik na zes weken telefonisch contact met je op en spreken we samen door hoe het verlopen is voor jou en of je vragen hebt.

Tarieven

Het uurtarief voor particulieren klanten is  € 65,00. Inclusief BTW. Het traject duurt minimaal twee uur.

PBG

Jouw thuisorganisator kan zorg leveren via een PBG budget wanneer je hier een indicatie voor hebt. Een indicatie is aan te vragen bij de gemeente waar je woont.

Jouw thuisorganisator stemt haar budgetten af op jou indicatie.

Reiskosten

De eerste 15 km zijn kosteloos. (berekend via routeplanner) Na 15 km zijn de kosten € 0,24 cent per kilometer.